miércoles, 26 de marzo de 2014

Pan con Mantequilla de Maní, frutas y CHIA / Fruity Peanut Butter Chia Breakfast Sandwich

This sandwich has everything you need to feel energized and full for your day of watching college basketball while jotting down donut recipe ideas and snuggling your kitteh after a rough trip to the vet.


Fruity Peanut Butter Chia Breakfast Sandwich
Serves 2
 
 Ingredients:
  • 1/4 cup unsweetened coconut flakes
  • 3 tablespoons smooth peanut butter
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 4 slices bread or bagel
  • 1/2 cup sliced strawberries
  • 1/2 banana, sliced
  • 2 tablespoons golden raisins
  • 2 teaspoons chia seeds
Place the coconut in a skillet over medium heat and cook until the coconut begins to turn golden brown. Stir frequently, as the coconut tends to burn quickly.
In a small bowl, stir together the peanut butter and maple syrup.
If you want, toast your bread or bagel.
Spread the peanut butter + syrup mixture on top of your bread.
Place the strawberries on top of the peanut butter, then add the bananas.
Sprinkle with the golden raisins, chia seeds and toasted coconut.
Enjoy!

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Este sándwich tiene todo lo que necesita para sentirse con energía y completa para su día

Sandwich de crema de cacahuate con fruta.
sirve 2
 
  Ingredientes:
  •      1/4 taza de coco rallado sin azúcar
  •      3 cucharadas de mantequilla de maní( crema de cacahuate) suave
  •      1 cucharada de miel de maple
  •      4 rebanadas de pan 
  •      1/2 taza de fresas en rodajas
  •      1/2 plátano, rebanado
  •      2 cucharadas de pasas de oro
  •      2 cucharaditas de semillas de chía
Coloque el coco en una sartén a fuego medio y cocine hasta que el coco empiece a dorarse. Revuelve con frecuencia, ya que el coco tiende a quemarse rápidamente.

En un tazón pequeño, mezcle la mantequilla de maní y miel de maple.

Si deseas puedes tostar el pan o bagel.

Extienda la mezcla + jarabe de mantequilla de maní en la parte superior de su pan.

Coloque las fresas en la parte superior de la mantequilla de maní, a continuación, agregue los plátanos.

Espolvorear con las pasas de oro, las semillas de chía y coco tostado.

Provechito!


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